Close nav
close the mobile menu

4 Delikli Duvar Tipi Hortumlu Sıva Püskürtme Küreği-JET-D4H

  • 1
  • 26-08-2022
  • İlan No: 97459

Ürün Açıklaması

4 Delikli Duvar Tipi Hortumlu Sıva Püskürtme Küreği

JET-D4H

 

Jet Sıva Püskürtme Küreği yerli ve özgün tasarımdır. Sıva işini profesyonel  veya amatör yapanlar için ergonomik olarak tasarlanmıştır.  

Yapılmış olan sıva harcı, el arabasından veya tekneden DALDIR, DOLDUR, VUR  mantığı ile çalışmaktadır.  Geleneksel bir sıvacı küreği dolusu harcı mala ile 37 hareket yaparak duvara vurulurken, Jet Sıva Püskürtme küreği ile 3 hareket de duvara vurulması sağlanmaktadır.  Çok zahmet ve efor sarf ederek yaptığınız ağır sıva işini kolaylaştırmanız için ciddi yardımcınız olacaktır.

Sıva işinden yorulmuş mesleğini bırakmak üzere olan müşterilerimizle karşılaştık. Çok tereddüt yaşayarak ürünümüzden olan emektar müşterimiz işi bırakacağım bu meslek yapılmaz dediğinden bu yana 4 yıl geçti. Sıvacılık mesleğini bırakacağım dediği noktadan bu yana ekibi %100 artırarak işini dört kat büyüttü.

İnşaat sektörü sürekli eleman kaybetmeye devam ediyor. Sebebi ise işin yorucu ve zor olması. Ve yeni usta da yetişmiyor. Bir miktar sıva işiniz olsa usta bulamıyor veya rekor fiyatlar istiyorlar.  Bu durumda Jet Sıva Püskürtme Küreğini kullanarak amatör olsanız da işinizi yapabil

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar