Close nav
close the mobile menu

Avis güvercin pelet üretim dönemi yemi

  • Belirtilmemiş
  • 11-06-2024
  • İlan No: 172829

Ürün Açıklaması

Güvercinlerin dönemsel durumlarına göre hazırlanan tek üründür. 
İçeriğin de herhangi bir hayvansal protein bulunmaz.
Besin değerleri açısından maxsimum düzeyde üretilmiştir yavru kas ve kemik gelişimin yanısıra yetişkinlerde de üreme aktivitesini hızlandırıp yumurta zorluğu geç yumurtlama ve döl verimini direkt etkiler , bağırsak sitemini güçlendirir , amino asit ve doğal premikslerile bağışıklık sistemini olması gereken düzeye taşır.
Bu ürünü kullandığınız takdirde herhangi bir yem katkısı kullanmanıza gerek yoktur. İçeriği güvercinlerin günlük faaliyetleri için gerekli tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmıştır. Tane yeme oranla yem tüketiminde yüzde 30 tasarruf sağlar .
Yem stresini önlemek ve hayvanların daha kolay yem alması için özel bir ölçüde üretildiğinden tün ırklarda kısa gagalılar dahil idealdir.

(Yem geçişi stresini azaltmak adına hali hazırda kullanılan yeme  kademeli olarak kullanılması önerilir ilk etapta %40 ve altı oran uygundur )

 Hayvanların durumuna bağlı belli bir süre içinde etkilerini görebilirsiniz dışkıda renk ve şekil değişikliği, az yem tüketimi, yüksek üretkenlik artışı, günlük canlılık süresinde artış, başlıca gözlemlenen et

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar