Close nav
close the mobile menu

Çok amaçlı krem

  • Belirtilmemiş
  • 22-12-2022
  • İlan No: 118267

Ürün Açıklaması

ÇOK AMAÇLI MERHEM! Sevgili anneler özellikle bu merhem çocuklarınız için başucu merhem niteliğinde olacaktır inşaAllah. Benimde bir anne olarak ateş, öksürük, burun tıkanıklığı gibi sorunlarda direkt bebeğime gönül rahatlığıyla uyguladığım bir merhem. Etkisini dakikalar içinde gördüğünüz gibi yüzde yüz doğal yağlardan yapılmış olması gönül rahatlığımı dahada arttırıyor! 

▪️Bebeklerde ve yetişkinlerde oluşan bronşit veya alerjik öksürüklerde ayak altına, göğüs ve sırt bölgesine biraz uygulama sonucu öksürüğü kısa sürede kesecektir. .

 ▪️Bebeklerde ve yetişkinlerde oluşan burun tıkanıklığında burun deliklerine az miktarda uygulama sonucu dakikalar içinde burnunuzun açıldığını farkedeceksiniz. . 

▪️Gerginlik ve sinüs baş ağrılarında hızlı rahatlatma için kullanılırken aynı zamanda migren baş ağrısı tedavisinde de faydalıdır. .

 ▪️Eğer pire, karınca, sivrisinek veya başka bir böcek ısırmasına mağruz kalırsanız bu merhem vesileyle kaşıntıdan ve yanma hissinden kurtulabilirsiniz. . 

▪️Uzun yürüyüşler ve spor sonrası oluşan kas ağrılarında merhem ağrıyı giderir ve rahatlatır. Bu nedenle ağrıyan kaslarınızın üzerine merhemi yedirerek sürmek çok etkilidir.

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar