Close nav
close the mobile menu

Dikkat dağınıklığı macunu

  • Belirtilmemiş
  • 22-12-2022
  • İlan No: 118260

Ürün Açıklaması

DİKKAT DAĞINIKLIĞI İÇİN NE YAPILMALI?

 

Her dikkat dağınıklığı şikayeti için ilaç kullanımı gerekmez. Dikkat dağınıklığı tedavisi için karar vermeden önce problemin düzeyine bakılır. Bununla birlikte dikkat dağınıklığına iyi gelecek uygulama ve davranışları da 1. 2. 3. maddelerde inceleyebilirsiniz.

Motivasyon: (Yetişkinlerde genellikle maddi karşılığı olur. Çocuklarda ise başarmanın sonuçları anlatılır ve her defasında takdir edilir). Dikkat dağınıklığı olan kişilerin ilgisiz kaldıkları alanla ilgili motive edilmeleri büyük oranda dikkat dağınıklıklarını azaltacaktır.

Yazılım destekli uygulamalar: Dikkat Oyunu gibi, dikkat dağınıklığına iyi gelen akıllı teknolojilerden destek alınabilir.

Dikkat Güçlendirme Uygulaması: Dikkat potansiyelini arttırmaya yönelik egzersizler sunan Dikkat Güçlendirme Uygulamaları, düzenli olarak kullanıldığında dikkat potansiyelinin arttırılmasına yardımcı olabilir.

Düzenli uyku, dengeli beslenme ve spor yapmak: (Eksikliğinde dikkat dağınıklığı belirtilerinin arttığını gözlemlemeniz olasıdır).

 

Buna ek olarak doğal gıdalardan faydalanılarak dikkati güçlendiren bir macun hazırladık...Enfes tadı ile yemeye doyamayacaksınız.

Kullanımı:Sabah akşam 1 er tatlı kaşığı yenilmesi uygundur...

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar