Close nav
close the mobile menu

Dumanlı kuvars, prehnit, labradorit, yeşim jade,fosfosiderit taşlarıyla sizin için özel tasarlandı

  • Belirtilmemiş
  • 13-10-2023
  • İlan No: 152837

Ürün Açıklaması

Dumanlı kuvars; 

Rüya taşı olarak bilinir. Rüyaları berraklaştırdığına inanılmaktadır. Güçlü bir iyileştiricidir. Doğanın ve kainatın enerjisini bize iletir. Fiziksel,zihinsel ve ruhsal güç sağlar. Özellikle el ve ayak rahatsızlıklarında etkilidir. Krampları engellemeye yardımcı olur. Uykuyu düzenler, kâbusları engeller.

 

Prehnit,

Koşulsuz sevgi taşıdır. 6. his ve sezgi gücünü güçlendirir. Kişinin kendi ile barışık kalmasını sağlar. Vizyon geliştirir. Korkuları, fobileri ve panik halini tedavi eder.

Hiperaktif çocuklar için yararlıdır.

 

Labradorit;

Adaptasyon taşıdır. Sınavlarda kullanılması tavsiye edilir. Algıyı güçlendirir. Kişinin gizli kalmış yeteneklerini uyandırır. Göz sağlığı için faydalıdır. Gece görüşünü güçlendirdiği bilinmektedir. 

 

Yeşim Jade;

Aşırıya kaçan duyguları dengeler. Taşıyan kişiye rahatlama hissi verir. Aynı zamanda cesaret ve adalet duygusu uyandırır. Yüksek tansiyonu dengeler. Baş ağrısına iyi gelir. Maneviyatı güçlendirir.

 

Fosfosiderit;

Sabretmeyi ve sakinliği teşvik eder. Hayatın en zorlu zamanlarında bile neşe ve mutluluğu aşıladığı bilinmektedir. Hakikatin sizi bulmasını sağlar.

 

Tüm çakralarla uyumludur ve çakraların

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar