Close nav
close the mobile menu

Ganocafe classic

  • KIRŞEHİR
  • 31-08-2021
  • İlan No: 42746

Ürün Açıklaması

Ganocafe Classic
GANOCAFÉ CLASSIC, Ganoderma lucidum özü ile zenginleştirilmiş kaliteli kahveden harmanlanmış siyah instant kahvedir. Aroması zengin ve tadı klasik olan GANOCAFÉ CLASSIC, sizi mutlu eden kahvenizdir.
Besleyici ve hoş aromasının zengin karışımı ile ona bayılacaksınız. GANOCAFÉ CLASSIC Diyabet hastaları için uygundur,şeker içermez. Şeker hastalarına kapsül ve sod çay ile birlikte tavsiye ederiz. Uzun süre ağızdan gitmeyen bir tadı vardır.
Diğerlerinden farklı olarak,ağrı kesici özelliğinin daha yoğun olduğu tecrübe edilmiştir. Özellikle şeker hastalarının şeker seviyelerinin dengelenmesinde kullanılır
        Gano Cafe Classic, sürekli kahve içenlerin, kahve tiryakisi olanların ve şeker hastalarının tercih ettiği bir üründür. Ganoderma Kapsül’le beraber kullanımında şeker hastalarında, tansiyon ve aşırı depresyon halinde kullanılır. Vücuda zindelik kazandırır. İnsan beynini rahatlatırken, baş ağrısını da giderir. Geceleri içilmesi halinde, uykuyu kaçırır. Tavsiye edilen günlük kullanım miktarı 2 adettir.
*Diabette(Kandaki şeker seviyesini dengeler) *Bağırsak ve Karaciğer iltihaplanmalarını önler     

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar