Close nav
close the mobile menu

Joker kanvas tablo

  • 1
  • 01-03-2022
  • İlan No: 68270

Ürün Açıklaması

Ebat:50x70

 KANVAS 
Tüm baskılarımızı parlak astarlı, sabit marka ve modelde, 1. sınıf  kanvas bezine basıyoruz. Kullanmış olduğumuz 330 gr/m² kanvas kumaşımız, belirgin dokusuyla resim reprodüksiyon baskılarını aslına yakın olarak gösterir, ömür boyu üzerindeki renkleri korur ve ısı farklılıklarından dolayı zamanla bollaşmaz. Asit içermez, sağlığa zararlı değildir, PVC veya herhangi bir kanserojen madde içermez.
KALİTELİ AHŞAP ŞASE
Kanvas baskılarımızı, fırınlanmış ahşap şaselere gererek asmaya hazır tablo haline getiriyoruz. Tablolarımızın kenar kalınlığı; 3x2 cm kalınlığındadır Tablonuz zamanla eğilmez, bükülmez ve askı aparatı olmadan rahatlıkla duvarınıza asılabilir.
YÜKSEK BASKI KALİTESİ
Baskı yapılan makinenin baskı kalitesi tablo resminin kalitesindeki en önemli unsurdur. Kanvas baskılarımızı yüksek çözünürlükte, yüksek baskı kalitesinde ve doğru renk kalibrasyonu ayarlarıyla, su bazlı dijital baskı makinalarında yapıyoruz. Asla sağlığa zararlı olduğu bilinen solvent bazlı makina ya da boyalar kullanmıyoruz. HP baskı teknolojisi, sunduğu canlı renkler yanı sıra kanvas baskı tabloların ömür boyu solmamasına ve ekranda göründüğü gibi basılmasına imkan vermektedir.
YÜZEY KORUYUCU UYGULAMA
Kanvas baskılarımızı yaptıktan sonra tablolarımızı ömür boyu saklayabilmeniz

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar