Close nav
close the mobile menu

Meyan Köklü, Kantaronlu Akgünlük Macunu 420 Gr

  • Belirtilmemiş
  • 07-05-2024
  • İlan No: 171124

Ürün Açıklaması

Meyan Köklü, Kantaronlu Akgünlük Macunu 420 Gr

 

Akgünlük sakızının içerisinde de yoğun miktarda antioksidan bulunur. Böylece dışarıdan gelebilecek hastalıklara karşı koruma sağlayabilir. Yapılan çeşitli çalışmalar ve testler inflamatuar bağırsak hastalıklarına ve mide iltihabına fayda sağlayabildiğini gösterir.

Meyan kökü; mide ülserleri gibi sindirim sistemi sorunlarının tedavisinde kullanılabilir. Asidik içeriği dengeleyerek mide asidinin aşırı salgılanmasını engelleyebilir. İltihaplanmayı azaltabilir ve mide rahatsızlıklarına karşı koruyucu etkilere sahip olabilir. Mide zarını koruyarak mide duvarına zarar veren etkenlere karşı koruyucu bir bariyer oluşturabilir. Mide mukozasının iyileşmesine yardımcı olarak mide sağlığını destekleyebilir. 

Zerdeçalın içerisinde bulunan curcumin maddesi, anti-iltihap özelliklere sahiptir ve mide iltihaplanmasını azaltabilir. Zerdeçal, anti-oksidan özelliklere sahip olduğundan serbest radikallerle savaşarak mide hücrelerini koruyabilir.  Zerdeçal, mide asidini dengeleyerek mide yanması gibi sorunları hafifletebilir. Zerdeçalın mide zarını koruyucu özellikleri sayesinde mide ülserlerine karşı koruyucu etkileri olabilir. Zerdeçalın sindirim sistemi üzerindeki gene

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar