Close nav
close the mobile menu

Mumiyo, Dağların Gözyaşı

  • 1
  • 01-11-2021
  • İlan No: 47470

Ürün Açıklaması

MUMİYO NEDİR?

 

Ürün Türkiye de çoğunlukla Mumya İlacı veya Mumya İlaç ismi ile tanınsada kesinlikle ilaç değildir, tamamen doğal bir üründür. Çoğunlukla Pamir, Altay, Himalaya ve Tibet dağlarında bulunur. Parlak siyah renkte zifte benzeyen ve insan vücut ısısında eriyebilen acı bir tada ve karakteristik bir kokuya sahip, suda kolay çözülebilen alkolde çözülmeyen bir üründür. Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Asya nın birçok bölgesinde yerden 2500-3000 metre yüksekte ki dağların mağaralarında ve kayaların üzerinde bulunan ve 100 yıldan fazla bir süre sonra fosilleşerek ortaya çıkan tamamen doğal maddedır.

 

Yapısında insan vücudundakinden daha fazla (80 küsür) mineral çeşidir mevcuttur. Aynı zamanda bir hümik maddedir. İşte tam bu sebepten insan vücudundaki neredeyse tüm rahatsızlıklara iyi gelmektedir.

İçinde Rusyanın ve Amerikanın da bulunduğu dünyanın birçok ülkesinin hekimleri tarafından kullanılan bu doğal madde ülkemizde maalesef hak ettiği yeri bulamıyor. Bilimsel araştırmaları 1950 yıllarında başta Çin ve Amerika olmak üzere eski Sovyetler Birliği, İran ve Hindistan gibi ülkeler tarafından yapılmış ve etkilerinin muhteşem olduğu gözlenmiştir. Ancak oluşumuyla ilgili hala net bir bilgiye

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar