Close nav
close the mobile menu

Organik Diş Bakım

  • 1
  • 07-02-2022
  • İlan No: 63057

Ürün Açıklaması

 

MİSVAK TOZU 

Diş sağlığı üzerinde büyük fayda sağlayan misvak, diğer diş macunu ve diş temizleme suları gibi dişlere zarar vermez. İçerisinde kimyasal barındırmayan tamamıyla doğal bir nesnedir. Misvak, Arabistan'da bulunan Erak ağacının dallarından, yaklaşık bir karış uzunluğunda kesilerek parçalara ayrılan, lifli yapıya sahip mucizevi bir üründür. Zeytin dallarından da olur fakat nar ve fesleğen dallarından misvak yapılamaz. Misvak, ağzı temizlemekle kalmayıp Allah'ın rızasını kazanmaya giden yollardan biridir. Nitekim Peygamber efendimiz (s.a.v)' in sünnetleri arasında yer almaktadır. Birçok hadiste misvakın fayda ve öneminden bahsedilmiştir. Tam anlamıyla zararsız ve doğal bir diş temizleme aracı olan misvak tozu ile, diğer diş macunlarının verdiği zararların önüne geçilebilir.

Misvak tozunun faydaları:

Misvak tozu, diş çürümelerini engeller ve diş etini güçlendirir. Ağız kokusunu giderir ve diş eti iltihaplanmalarını önlemeye fayda sağlar. Misvak kabuğunda bulunan Spanin temizleyici maddesi sayesinde, öksürük ve üst solunum yolu rahatsızlıklarına yararı vardır.

Misvakta bulunan yüksek fosfor, beyni çalıştırır, zindelik verir ve dişleri beyazlatır. Gözün görme oranını kuvvetlendirir ve hafızayı güçlü kılarak son nefeste şehadet

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar