Close nav
close the mobile menu

Şifa hanım Özel Yağı 150 ml. ( Büyük boy , uygun fiyat )

  • KIRŞEHİR
  • 17-09-2020
  • İlan No: 19114

Ürün Açıklaması

Şifa Hanım Özel yağı Ve Faydaları:

Organizmayı yeniler ve sanki insan organizması fabrika ayarlarına döner, tazelenir. Şifa hanım özel yağı doğal bir antibiyotiktir. Özellikle solunum yolu enfeksiyonlarında kullanıma uygundur. İltihabi durumlarda vücuda genel bir temizlik yapar. Şifa hanım özel yağından tam bir fayda görmek için en az 1 ay kullanım gerekir.

Şifa hanım özel yağı kanı inceltir ve damarlara elastikiyet verir. Bu yüzden kalp damar sağlığı için şifalıdır. Tansiyonu dengeler , kan dolaşımını rahatlatır. Dikkati artırır ve hafızayı güçlendirir. Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı için kullanılabilir.  Organ ağrıları için doğal bir ağrı kesicidir. Bağırsak solucanlarını, parazitleri temizler. Çocukları bu konuda rahatlatır.

Şeker hastaları için Şifa hanım özel yağı her evde bulunması gerekir. Kendine has kokusu ile ağız kokusunu giderir. Reflü kaynaklı ağız kokusundan kurtarır. Mide şişkinliğini giderir. Romatizmal ağrılarda ve kas ağrılarında ağrıyı teskin edici özelliği vardır. Sindirim sistemi için etkilidir. Bağırsakları temizler ve kabızlığı önler. İmmun sistemi ( Bağışıklık sistemini ) ziyadesiyle güçlendirir. Cilt sorunlarında etkilidir.

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar