Close nav
close the mobile menu

Sincovitals 5

  • 1
  • 28-05-2022
  • İlan No: 84437

Ürün Açıklaması

Tanımlama

Synchrovitals V yetişkinlere, bir ginsenosidler kaynağı ve ek bir apigenin kaynağı olarak önerilir. Aralarında en önemlileri arabinogalaktan (karaçamdan izole edilen özel bir madde) olan polisakkaritleri içerir. Bu, bağışıklık sisteminin mükemmel bir uyarıcısıdır: Bağışıklık hücrelerinin oluşumunu arttırmada ekinezyadan neredeyse 2 kat daha etkilidir. Çözünebilir diyet lifleri kaynağı olarak arabinogalaktan, gastrointestinal sistemin beslenmesini, emilimini ve sağlıklı kalmasını destekler.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ UYARICISI. Karaçamdan ekstrakte edilen arabinogalaktan ve biyolojik olarak aktif doğal polifenollerin bir kombinasyonu olan ResistAid™ kompleksi içerir; bağışıklık sisteminin mükemmel bir uyarıcısıdır.

AKTİF MADDELERİN ETKİNLİĞİ KLİNİK OLARAK KANITLANMIŞTIR. Aktif bitki maddeleri kompleksi ResistAid™: karaçamdan ekstrakte edilen bir polisakkarit, arabinogalaktan ve polifenoller içerir. Arabinogalaktan, Almanya'da düzenlenen özel çalışmalarla (Udani ve diğerleri, 2010) doğrulandığı gibi, patojenlerin istilasına karşı bağışıklığın tepkisini modüle etmede etkilidir.

ANTİMİKROBİYAL ETKİ. Evrensel olarak tanınan antimikrobiyal ve antienflamatuar özelliklere sahip olan sinir otu, adaçayı ve papatya içerir.

 

Kullanım şekli

Ye

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar