Close nav
close the mobile menu

Sultan suyu ve sakimey

  • Belirtilmemiş
  • 26-04-2024
  • İlan No: 170585

Ürün Açıklaması

Sultan Suyu Manna,

22 yıllık bir çalışmanın emeğin özverinin meyvesidir. Bu üründe ki amaç beyinde ki sinirler arası transferi yani iletiyi hızlandırmak. Sultan Suyu Manna’nın %60 altın suyu olup geri kalan minarel, element ve vitaminlerden oluşmaktadır. Bitkisel bir şurup değildir. 100’lerce insan üzerinde denenmiş olup Ar-Ge sonuçları aşağıdaki şekildedir. 

 

ALS - ALZHEMİR - PARKİNSON - DİKKAT DAĞINIKLIĞI - DEMAS - OTİZM - ANKSİYETE- ZEKA GERİLİĞİ - UNUTKANLIK - PANİK ATAK - KONUŞMADA AKICILIK - RÜYA GÖREMEME - DEPRESYON - UYKUSUZLUK - MUTSUZLUK - EZBER YAPMAK - DİL ÖĞRENMEK gibi rahatsızlıklarda ciddi manada sonuçlar alınmıştır. 

 

Sakimey kalp damar dostu vücut detoksu olarak tasarlanmış, 20 yılın emeği Spesifik bir üründür. Dünya’da ki ölümlerin çoğu kalp ve damar hastalıklarından kaynaklanmaktadır. Burada ki amaç damarı ilk günkü esnekliğine getirmek kandaki yağlanmayı (trigileserid) gidermek, karaciğerde biriken toksinlerden vücudu arındırmak (karaciğer yağlanması dahil) kalbin yükünü hafifletmek ak ciğerde biriken balgamı ve serbest radikalleri atmak kanın temizlenmesine yardımcı olmak. Kişide ki mental yorgunluğu ortadan kaldırmak. Bu faydalar vücudda sağlandığı zaman Kolesterol, tansiyon ve şeker dengesinin yerine geldiğini kişinin 10 yaş gençl

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer İlanlar