Close nav
close the mobile menu

Yüzyılın Dahileri Kitap Seti / Freud Hawking Einstein Musk Tesla

  • 1
  • 29-05-2020
  • Ä°lan No: 14088

Ürün Açıklaması

Elon Musk 17 yaşında giriÅŸimci olmaya karar verdiÄŸinde, kendine günde bir dolarla geçinme hedefi koydu. O sırada çoÄŸunlukla sosisli sandviçler ve portakal sularıyla yaÅŸadı. Musk bunu fakir olduÄŸundan deÄŸil, bir giriÅŸimci olarak hayatı sürdürmek için gerekenlere sahip olup olmadığını görmek için yaptı. Bu deneyde baÅŸarılı olduÄŸu zaman paranın artık bir sorun olmayacağını biliyordu.

Freud’un hayatındaki belki en ilginç dönem, kendi psikanalizini yaptığı dönemdi. Hastaları gittikten sonra gördüÄŸü rüyaların çıkarımlarını yapıyor, bilinçaltının derinliklerine inmeye çalışıyordu. Uzun süren bir analiz döneminin ardından elde ettiÄŸi bulgular kendini bile hayrete düÅŸürmüÅŸtü.

Nikola Tesla çorba içtiÄŸi kasenin, yemek yediÄŸi tabağın hacmini hesaplamadan yediÄŸinden tat alamıyordu. ÖÄŸretmenleri ailesine eÄŸer okuldan alınmazsa çok çalışmaktan öleceÄŸini söylemiÅŸlerdi. Yaptığı tüm icatları önce zihninde tasarlıyor ve sonra yine zihninde çalıştırıyordu.

Albert Einstein'ın yaÅŸam boyu sürecek fizik tutkusu, beÅŸ yaşında hastalandığında babasının kendisine küçük bir pusula hediye etmesiyle ateÅŸlenmiÅŸti. Genç Albert, pusula iÄŸnesinin hareket etmesine ne

Ürünü satın almak veya satıcıya ürün ayrıntılarını sormak için hemen mesaj gönderin




Benzer Ä°lanlar